Telefonisch bereikbaar
van maandag t/m vrijdag
van 8.30 tot 17.30 uur

Nota en vergoeding


Uw Nota
Uw nota wordt verzorgt door Famed, wilt u reageren op een nota of betaling dan is Famed bereikbaar op het nummer 0900-0885  (ma-vr 08:00-18:00 uur € 0,15 per minuut) of via de website. De nota die u van Famed ontvangt, dient u zelf te declareren. 

Wat is uw vergoeding voor de podotherapie?
De podotherapeut wordt vanuit veel aanvullende verzekeringspakketten vergoed. Voor de hoogte van de vergoeding adviseren wij u te kijken in uw polis of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Hieronder vindt u een overzicht van de vergoedingen, hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en valt daarom niet onder uw eigen risico.
Wanneer het medisch noodzakelijke voetzorg betreft voor iemand met diabetes mellitus, worden onderzoek en behandelingen, met uitzondering van de zolen (en onderhoud hiervan), vergoed vanuit de basisverzekering.

De podotherapeuten binnen onze praktijk  zijn allen in het bezit van een HBO bachelor titel. Zij hebben een eigen AGB-code, zijn Wet BIG geregistreerd en ook kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens voldoen zij aan alle eisen die de beroepsvereniging (de NVvP) stelt onder andere op het gebied van praktijkinrichting, manier van praktijkvoering en dossiervorming. Hiermee is de kwaliteit van de podotherapeuten te allen tijden gewaarborgd.

Vergoedingenoverzicht Podotherapie

Aevitae
Agis
Anderzorg
Avéro Achmea
Azivo
AZVZ
CZ
CZdirect
De Amersfoortse
De Friesland
De Goudse
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
DVZ
FBTO
IAK
Interpolis
IZA
 
IZZ
Kiemer Zorgverzekeraar
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF Achmea
PNO Ziektekosten
Pro Life
Salland Verzekeringen
Stad Holland Zorgverzekeraar
TakeCareNow
UMC Zorgverzekering
Univé
Univé ZEKUR
VGZ
VVAA
YouCare
Zilveren Kruis Achmea
Zorg en Zekerheid